Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un valoros tratat de ecocardiografie Doppler

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN vineri, 6 mai 2011

    După ce miercuri, 4 mai a.c., s-a celebrat Ziua Naţională a Inimii, ieri au început, la Braşov, lucrările Conferinţei Naţionale a Grupurilor de Lucru ale Societăţii Române de Cardiologie. Cu acest prilej, astăzi, 6 mai, în Sala III a hotelului Aro, se lansează tratatul Ecocardiografia Doppler – editori: dr. Bogdan A. Popescu şi prof. dr. Carmen Ginghină. (...)

    După ce miercuri, 4 mai a.c., s-a celebrat Ziua Naţională a Inimii, ieri au început, la Braşov, lucrările Conferinţei Naţionale a Grupurilor de Lucru ale Societăţii Române de Cardiologie. Cu acest prilej, astăzi, 6 mai, în Sala III a hotelului Aro, se lansează tratatul Ecocardiografia Doppler – editori: dr. Bogdan A. Popescu şi prof. dr. Carmen Ginghină. Este, după ştiinţa noastră, prima lucrare de amploare pe această temă şi, prin faptul că poartă girul prestigioasei Şcoli de Cardiologie de la Fundeni, dar şi prin acela că dl dr. Bogdan A. Popescu este membru în comitetul executiv al Asociaţiei Europene de Ecocardiografie, lucrarea are toate premisele să devină una de căpătâi pentru medicii interesaţi de dinamicul domeniu al ecocardiografiei. Cu 422 de pagini, 32 de capitole şi o iconografie impresionantă (peste 1.300 de imagini ecografice şi peste 140 de scheme), volumul apărut la Editura Medicală reprezintă un adevărat eveniment editorial. În plus, interesul practicienilor se va îndrepta, cu siguranţă, şi către DVD-ul care însoţeşte cartea, acesta cuprinzând peste 300 de filme, din care 23 sunt exemplificări ale modului de obţinere a secţiunilor ecografice şi de mişcare a transductorului.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.