Newsflash
Știri

Universiada pescarului

de Dr. Roxana Dumitriu-Stan - sept. 2 2020
Universiada pescarului

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea Politehnică din București în parteneriat cu Asociația Pescar Sportiv și Administrația Pescăria Bila organizează în data de 24.09.2020, pe pista de pescuit a Iazului Bila 2, prima ediție a competiției sportive Univesiada pescarului, un eveniment dedicat cadrelor didactice.

Înscrierile au loc pe site-ul UMF „Carol Davila”, prin completarea unui formular, numărul locurilor fiind limitat la 26 de participanți (13 echipe) de la fiecare universitate participantă, termenul limită fiind 20 septembrie 2020.

rods-201691

Se va puncta cantitatea de pește capturată în cadrul concursului și se va alcătui un clasament în funcție de cantitate, de asemenea se va puncta cantitatea rezultată din suma celor mai mari cinci pești și se va alcătui clasamentul în funcție de calitate. Clasamentul general se va alcătui pe baza sumei punctelor obținute în urma acestor două clasamente. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe