Newsflash
Știri

Unul dintre viceprimarii Capitalei este medic dentist

de Dorina Novac - dec. 21 2020
Unul dintre viceprimarii Capitalei este medic dentist

Consiliul General al Municipiului București a ales, luni, cei doi viceprimari ai Capitalei. Unul dintre aceștia este Horia Tomescu, medic dentist.

Horia Tomescu a fost propunerea USR-PLUS pentru funcția de viceprimar, după ce Vlad Voiculescu a renunțat la candidatură, pentru că a fost propus în funcția de ministru al Sănătății, anunță Hotnews. 

Horia tOmescu
Sursă imagine: Horia Tomescu / Facebook

Sursa citată precizează că au fost exprimate 52 de voturi, patru au fost anulate. Astfel, Horia Tomescu a primit 32 de voturi, iar Stelian Bujduveanu (PNL) a primit 33 de voturi.

Horia Tomescu, în vârstă de 41 de ani, este medic dentist de 16 ani. Acesta a fost ales, pe 30 iulie 2019, de Convenția PLUS Sector 5 în conducerea filialei, în calitate de trezorier.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe