Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Următorul almanah literar „Clipa cea repede“

Dna dr. Maria Golăescu, asumându-şi munca de redactor coordonator, anunţă posibilitatea apariţiei almanahului „Clipa cea repede“, asigurate fiind colectivul redacţional şi mijloacele materiale. (...)

Profilul autorilor: medici (activi şi pensionari), studenţi medicinişti, asistenţi medicali. Profilul scrierilor: poezii, proză scurtă, eseuri, epigrame. Textele să fie inedite, numărul de pagini restrâns (2–5), cu cca 32–35 de rânduri pe o pagină. Scrierile se trimit iniţial la secretariatul ziarului „Viaţa medicală“. Data limită a predării/trimiterii lucrărilor: 3 ianuarie 2010.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC