Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Vaccin anti-TBC „de import“

Viața Medicală
Marian CÂMPEANU vineri, 7 mai 2010

  Ministrul sănătăţii, dl Cseke Attila, a anunţat recent, într-o conferinţă de presă, că analizează posibilitatea achiziţiei, cu ajutorul UNICEF, a unui milion de doze de vaccin BCG împotriva tuberculozei care să acopere necesarul pentru imunizarea tuturor copiilor.
  Pentru vestul ţării, respectiv judeţele Arad, Timiş şi Bihor, vor fi împărţite, în cursul acestei luni, 25.000 de doze de vaccin achiziţionate deja de la Ministerul Sănătăţii din Ungaria.
  Producţia de vaccin BCG la Institutul Cantacuzino se va relua cel mai devreme la sfârşitul anului, când linia de producţie va putea fi pusă în funcţiune.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.