Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Vaccinare anti-COVID fără programare la centrele de la Romexpo

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 27 mai 2021, ora 11:33

Bucureştenii se pot vaccina anti-COVID, fără programare, la centrele de la Romexpo. Vaccinarea se poate face doar pe baza cărţii de identitate.

Este vorba de nouă centre cu 50 de puncte de vaccinare situate în pavilionul C2 din cadrul Complexului Expozițional „Romexpo”, Bulevardul Mărăști nr. 65-67, cel mai mare centru de vaccinare din România.

Centrul de vaccinare Romexpo

Punctele de vaccinare sunt deschise în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 08:00-20:00, iar vaccinurile folosite pentru imunizare sunt Pfizer, Moderna și Astrazeneca.

Vârstnicii peste 65 de ani se pot vaccina la liber la orice oră din timpul programului de vaccinare, iar persoanele cu vârsta până în 65 de ani după ora 14:00.

Potrivit unui comunicat, în cadrul centrului de vaccinare de la Romexpo este permis accesul auto până în fața acestuia, fiind asigurate și locuri de parcare.

Centru drive-thru, în parcarea Metro Băneasa

De asemenea, de la începutul acestei săptămâni, bucureștenii au la dispoziție și un centru de vaccinare drive-thru deschis în Sectorul 1, în incinta parcării Metro Băneasa (cu acces din Calea Ion Zăvoi).

Cei care doresc să se vaccineze o pot face în acest centru de luni până sâmbătă între orele 08:00-20:00, iar duminică între orele 08:00-18:00.

Etichete: centre de vaccinare puncte de vaccinare Moderna astrazeneca

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC