Newsflash
Știri

Vaccinare fără programare în spitalele MApN

de L. Budin - mai 7 2021
Vaccinare fără programare în spitalele MApN

Ministerul Apărării Naționale, prin Direcția medicală, extinde modalitatea de vaccinare fără programare în toate spitalele militare din țară, începând de sâmbătă, 8 mai.

Persoanele cu vârsta de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze și au documente de identitate valabile se vor putea prezenta, începând de sâmbătă, 8 mai, direct la centrele de vaccinare care funcționează în cele 11 spitale militare ale Ministerului Apărării Naționale, din București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare, se spune într-un comunicat al MApN.

vaccinare-mapn-programare
Sursă foto: Facebook Ministerul Apărării Naționale România

 

Și populația cu vârsta de până în 60 de ani care dorește să se vaccineze fără programare se va putea prezenta la aceleași centre, după ora 14.00 și până la terminarea programului de lucru, în vederea administrării dozelor de vaccin.

Vor avea prioritate cei care sunt programați prin platforma de vaccinare în centrul respectiv. Suplimentar, în funcție de capacitatea de vaccinare a centrului și disponibilitatea dozelor de vaccin, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centrele de vaccinare.

Toate persoanele imunizate vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV) și vor primi adeverința de vaccinare, conform procedurilor.

În același timp, maratonul vaccinării continuă în centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara. Până marţi, 11 mai, cei care doresc să se vaccineze se pot prezenta în aceste centre, la orice oră, fără programare prealabilă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe