Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Vaccinarea antigripală, esenţială anul acesta

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 9 octombrie 2020

Contextul epidemiologic actual atrage după sine necesitatea de a crește acoperirea vaccinală la grupele de risc, au atras atenţia mai mulţi specialiști, într-o conferinţă organizată în mediul online.

Cu această ocazie a fost lansată și platforma educaţională „Atlas Gripal”. Aceasta își propune să ofere un conţinut actualizat, bogat în informaţii medicale știinţifice și să încurajeze publicul larg și părinţii să apeleze la medic pentru a lua cea mai bună decizie privind vaccinarea antigripală a copiilor și adolescenţilor.

„Este foarte important să ne vaccinăm, mai ales în acest context special – trăim într-o pandemie în care sistemul sanitar este expus și supus unei presiuni uriașe generate de pacienţii cu COVID, iar ceea ce ne dorim să evităm este o povară suplimentară pe care ar reprezenta-o pacienţii cu gripă”, a explicat dr. Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul SNMF.

Etichete: vaccin gripal COVID-19 SARS–CoV–2 dr. Gindrovel Dumitra

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.