Newsflash
Știri

Vaccinarea cu AstraZeneca se va face fără programare

de Dorina Novac - apr. 13 2021
Vaccinarea cu AstraZeneca se va face fără programare

Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 a precizat că vaccinarea cu AstraZeneca se va putea face fără programare.

Autoritățile au anunțat, marți, că pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul AstraZeneca și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.

vaccinare astrazeneca

„Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile!”, a transmis pe Facebook platforma Ro Vaccinare.

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinare şi să se prezinte la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate.

Ro Vaccine astrazeneca

Potrivit CNCAV, vaccinarea se va realiza în limita capacităţii de vaccinare a centrului.

De asemenea, persoanele care vor să se vaccineze trebuie să se asigure că nu au simptome asociate COVID-19.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe