Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Vaccinarea din mașină în Piaţa Constituţiei, oprită miercuri din cauza unei pene de curent

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 13 mai 2021, ora 10:21

Activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei a fost afectată, miercuri, ca urmare a unei defecţiuni la reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei.

Reprezentanții Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti ( ASSMB) au precizat că a fost anunțat imediat dispeceratul Enel, care a confirmat trimiterea unei echipe pentru remedierea defecțiunii.

vaccinare oprita

„În cursul zilei de miercuri, 12 mai, în jurul orei 14:30, ca urmare a unei defecțiuni în rețeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată și activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piața Constituției”, a anunțat ASSMB.

Activitatea Centrului de vaccinare drive-thru din Piaţa Constituţiei a fost oprită, miercuri, la ora 15:30.

„Pentru a se evita formarea unei aglomerări de autovehicule în zona Pieței Constituției, împreună cu Poliția locală, s-a luat decizia ca activitatea de vaccinare la Centrul drive-through să se încheie la ora 15:30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare”, se arată într-un comunicat ASSMB.

Miercuri, până la momentul opririi activității, au fost imunizate 341 persoane. Joi, activitatea Centrului de vaccinare drive-through se va derula conform programului obișnuit, 08:00 - 20:00.

Etichete: ASSMB Centru de vaccinare drive-through vaccin impotriva COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.