Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Vaccinarea pe categorii de personal, în procedură de urgență la Parlament

Viața Medicală
L. Budin marţi, 12 octombrie 2021, ora 16:41

Ministrul interimar al Sănătăţii a spus că mai mulţi parlamentari vor semna o inţiativă legislativă privind vaccinarea anti-COVID a anumitor categorii de personal, pentru a fi înaintată Parlamentului.

Proiectul legislativ e deja pregătit, a explicat ministrul, după ce a efectuat o vizită la Spitalul modular din Pipera, informează Agerpres.

Cseke Attila

Având în vedere că Guvernul, între timp, a devenit un Guvern interimar, vom promova proiectul legislativ prin iniţiativă legislativă. Mâine (13 octombrie, n.red.), mai mulţi membri ai Guvernului şi parlamentari vor semna această iniţiativă legislativă, şi îl vom înainta în procedură de urgenţă Parlamentului”, a precizat Cseke Attila.

Etichete: ministrul sanatatii initiativa legislativa vaccinare anti-covid categorii de personal procedura de urgenta parlament

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.