Newsflash
Știri

Valeriu Gheorghiţă a vaccinat mai multe persoane în comuna în care a copilărit

de Dorina Novac - mai 24 2021
Valeriu Gheorghiţă a vaccinat mai multe persoane în comuna în care a copilărit

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a vaccinat duminică mai multe persoane din comuna Izvorul, județul Argeș, locul în care a copilărit.

Prima persoana vaccinată anti-COVID de medicul militar a fost un tânăr de 16 ani, informează Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Valeriu Gheorghita_campanie
Sursă imagine: Ro Vaccinare // Facebook

„Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță a vaccinat astăzi în comuna Izvoru din judetul Argeș, locul său natal. Bucuroși să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical. Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un baiat de 16 ani (...). Un moment emoționant a fost și revederea cu verișoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

campanie de vaccinare

Potrivit sursei citate, activitatea centrului deschis în comuna Izvorul va continua și în zilele următoare, iar cei care doresc să se vaccineze pot veni oricând în intervalul orar 08:00-20:00, doar cu buletinul, fără o programare în platformă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe