Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Vlad Voiculescu s-a vaccinat împotriva COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 20 ianuarie 2021, ora 14:48

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

După administratea primei doze a vaccinului Pfizer- BioNTech, Vlad Voiculescu a precizat că procesul de vaccinare merge și se va îmbunătăţi în fiecare zi, aşa încât fiecare român care doreşte să îşi facă vaccin să aibă acces la el.

Voiculescu s-a vaccinat
Sursă imagine: Ministerul Sănătății/ Facebook

„Avem acces la acest vaccin datorită ştiinţei şi datorită comunităţii europene care nu numai că a încurajat crearea vaccinului din timp, ci a negociat pentru noi toţi, din Uniunea Europeană. România a fost printre primele ţări din lume cu acces la vaccin. Procesul de vaccinare merge și se va îmbunătăţi în fiecare zi, aşa încât fiecare român care doreşte să îşi facă vaccin să aibă acces la el”, a declarat ministrul Sănătății.

Etichete: Pfizer- BioNTech vaccinare anti-COVID-19 ministrul sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC