Newsflash
Știri

Voluntarii SRATI asigură asistența medicală la Maratonul Vaccinării de la București

de Florentina Ionescu - mai 5 2021
Voluntarii SRATI asigură asistența medicală la Maratonul Vaccinării de la București

Maratonul Vaccinării, ediția de la București, din perioada 7-9 mai 2021, se va desfășura în condiții de siguranță maximă, anunță reprezentanții Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă.

La solicitarea UMF „Carol Davila” din București, cu ocazia organizării Maratonului Vaccinării Ediția București (între 7 și 9 mai 2021), Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI) anunță că va asigura prin membrii săi voluntari asistență medicală continuă de specialitate pe parcursul celor trei zile dedicate vaccinării anti-COVID19. 

vaccinare-jj

În acest scop, 120 medici primari, specialiști și rezidenți ATI, repartizați în 56 de echipe, vor deservi (24 din 24 de ore, timp de trei zile) punctele de prim-ajutor amenajate de către SRATI, atât la Biblioteca Națională, cât și la Sala Palatului, în scopul prevenirii și tratării prompte a unor eventuale reacții adverse care pot apărea în cursul procesului de vaccinare.

„Vom asigura astfel un nivel de SIGURANȚĂ MAXIMĂ tuturor celor care se vor prezenta pentru vaccinare!”, au anunțat reprezentanții Societății Române de Anestezie-Terapie Intensivă, într-un comunicat de presă semnat de prof. dr. Şerban-Ion Bubenek-Turconi, președinte al SRATI.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe