Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Workshopuri pentru mediciniști, organizate la UMF Carol Davila

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 20 iulie 2021, ora 14:59

Centrul de Inovație și e-Health al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București anunță organizarea mai multe workshopuri pentru studenții mediciniști.

Primele workshopuri vor fi dedicate colonoscopiei și endoscopiei digestive superioare.

Departamentul de Simulare Medicală din cadrul Centrului de Inovație și e-Health (CieH- UMFCD) organizează o primă ediție a workshopului intitulat Endoscopie Digestivă Superioară, care va avea loc luni, 26 iulie, de la ora 14:30. 

workshopuri studenti medicina

Workshopul va dura aproximativ 4 ore, iar în urma acestuia, studenții își vor însuși noțiunile de bază ale endoscopiei și vor avea ocazia să exerseze practic.

Înscrierile se fac accesând următorul link: https://forms.gle/kmBcM7a8n4B1aESv6.

Locuri disponibile: 10

Lector: Asist. Univ. Dr. Cristian Țieranu - Spitalul Universitar de Urgență Elias

Tot în luna iulie, Departamentul de Simulare Medicală din cadrul CieH-UMFCD organizează o primă ediție a workshopului intitulat Colonoscopie. Acesta va avea loc marți, 27 iulie, ora 14:30.

Workshopul va dura aproximativ 4 ore, iar înscrierile se fac accesând următorul link: https://forms.gle/X4GN1wD2PcaGgP3D6.

Locuri disponibile: 10

Adresabilitate: anii III - VI

Lector: Asist. Univ. Dr. Cosmin Ciora – Institutul Clinic Fundeni

„Nu vă înscrieți dacă nu veți putea ajunge. Acest lucru nu o să vă permită să mai beneficiați de workshop-uri organizate de CieH pe viitor”, au precizat organizatorii pe o cunoscută rețea de socializare.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: workshopuri workshop UMFCD e health inovatie sanatate endoscopie digestiva colonoscopie congres umf carol davila studenti umf carol davila umf carol davila bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC