Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

www.viata-medicala.ro

Aflat deja în „spaţiul virtual“ săptămânalul nostru poate fi accesat la adresa: www.viata-medicala.ro Cu un format încă în curs de îmbunătăţire, aşteptăm opiniile dumneavoastră, pentru care, dacă ni le veţi trimite, vă vom fi recunoscători. (...)

   Revista online publică principalele informaţii, studii şi articole, uneori în totalitate, respectând, în general, obişnuitele colontitluri şi rubrici ale ziarului. Pentru acurateţea informaţiei, publicaţiile oficiale de examene, concursuri, posturi ş.a. sunt doar anunţate, ele apărând integral în varianta tipărită a „Vieţii medicale“. Redacţia îşi arată disponibilitatea pentru comenzi publicitare şi în varianta online. Solicitări la Departamentul publicitate, tel.: 021.315.60.60.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.