Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Zilele acestea are loc Congresul Societății Române de Pneumologie

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 6 noiembrie 2020, ora 18:07

Cel de-al 26-lea Congres Național al Societății Române de Pneumologie, organizat în premieră online pe platforma congres-srp.ro, se desfășoară până duminică, 8 noiembrie, inclusiv.

Evenimentul este susținut de unul dintre cei mai importanți parteneri științifici la nivel internațional în domeniul pneumologiei, Societatea Europeană de Boli Respiratorii (ERS). Organizatorii au anunșat că Congresul Național al SRP îl are ca invitat special pe vicepreședintele Societății Europenede Boli Respiratorii, prof. dr. Carlos Robalo Cordeiro.

carton Congres SRP

Congresul se bucură de o participare record: peste 1900 de medici și profesioniști din domeniul sănătății, 290 speakeri români, 30 speakeri străini, potrivit organizatorilor.

Astfel, evenimentul reunește zilele acestea cei mai buni oameni de știință din România și experți din lume în domeniul bolilor respiratorii și al specialităților medicale conexe, cu scopul de a promova excelența științifică și de a oferi un portofoliu multidisciplinar cu ultimele descoperiri științifice prezentate sub mai multe forme: simpozioane, ateliere, cursuri, sesiuni de postere.

Trei canale de transmisiune live

Participanții pot urmări evenimentul online într-un mod inedit, dar interactiv din comfortul casei sau a locației în care află pe trei canale de transmisie live. Mai mult, participanții pot să descopere printr-o plimbare virtuală zona expozițională tridimensională pe platforma evenimentului congres-srp.ro, o lume complet nouă dedicată firmelor partenere.

În cadrul zonei expoziționale virtuale participanții pot vizualiza orice material și orice informații afișate și, în plus, pot discuta cu reprezentanții companiilor farmaceutice partenere, similar întâlnirilor față în față.

„Punctul-cheie al congresului îl reprezintă lansarea filmului Societatea Română de Pneumologie – Tradiție și continuitate, din dorința organizatorilor de a descrie evoluția și modul de dezvoltare al unei societăți medicale profesionale prin prisma proiectelor desfășurate de-a lungul anilor care au devenit de tradiție pentru societate și pentru membrii săi, și nu în ultimul rând capătând continuitate”, anunță organizatorii Congresului Societății Române de Pneumologie.

Etichete: societatea romana de pneumologie congresul srp Pneumologie congres pneumologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.