Newsflash
Știri

Zilele Carierei Medicale, în luna mai la București

de Florentina Ionescu - apr. 20 2022
Zilele Carierei Medicale, în luna mai la București

Duminică, 15 mai, la București va avea loc evenimentul „Zilele Carierei Medicale”.

De la ora 11:00 la ora 17:00, profesioniștii din domeniul medical sunt așteptați la Zilele Carierei Medicale, la Athenee Palace Hilton Bucharest. 

La această ediție a evenimentului dedicate carierei, medicii vor descoperi ultimele noutăți în domeniul medical din Europa, informații despre locuri de muncă, situația COVID-19, noi oportunități de dezvoltare pe plan profesional. 

clinica menopauza servicii medicale femei

Organizatorii arată pe anunțul postat pe o rețea socială că persoanele interesate vor găsi la eveniment oportunități, oferte de muncă și programe de dezvoltare pe plan profesional, permanente sau cu durată temporară în spitale publice sau în clinici private pentru.

Evenimentul se adresează medicilor (toate gradele și specialitățile), medicilor rezidenți, medicilor stomatologi, asistenților medicali, infirmierilor, fizioterapeuţilor, farmaciștilor, moașelor, studenților la Medicină, precum și altor cadre medicale.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți din: România, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Danemarca, Norvegia, Germania, Belgia, Franța, Austria, Elveția, Olanda și Australia. Intrarea este gratuită. Detalii pe pagina dedicată evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe