Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Zilele Facultăţii de Medicină Veterinară: informații de la experți și spectacol

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 11 mai 2022, ora 15:12

Prima ediţie a Zilelor Facultăţii de Medicină Veterinară va avea loc în Capitală, între 13 și 15 mai, orele 10.00 – 18.00, în Campusul „Veterinară – Cotroceni”.

Evenimentul e dedicat sănătăţii şi îngrijirii animalelor de companie, se arată într-un comunicat USAMV, preluat de Agerpres.

antrenament-caine1

Profesionişti din domeniu vor oferi informaţii utile legate de îngrijire, alimentaţie, profilaxie şi patologie, prezentate într-o abordare interactivă.

Evenimentul se înscrie în seria de manifestaţii dedicate aniversării celor 170 de ani ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, prin care se prezintă publicului larg istoria primei şcoli agronomice şi de medicină veterinară din România”, se arată în comunicat.

Jandarmeria Română va susține o demonstraţie-spectacol cu câini şi cai de serviciu, iar iubitorii de animale vor avea ocazia să adopte patrupede care au nevoie de un cămin primitor.

Zilele Facultăţii de Medicină Veterinară aduc în România, pentru studenți, experţi de talie mondială în domeniu: Luis H. Tello şi Sergi Serrano.

Va fi organizată şi o expoziţie cu vânzare, în care se vor putea găsi medicamente şi accesorii pentru îngrijirea animalelor, cărţi de specialitate și produse alimentare direct de la producători. Vor avea loc şi demonstraţii de dresaj canin şi ecvestru.

Nevoile de nutriție ale pisicilor

Etichete: zilele facultatii de medicina veterinara experti in domeniu demonstratii-spectacol ingrijire animale de companie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC