Newsflash
Știri

Zilele Facultăţii de Medicină Veterinară: informații de la experți și spectacol

de L. Budin - mai 11 2022
Zilele Facultăţii de Medicină Veterinară: informații de la experți și spectacol

Prima ediţie a Zilelor Facultăţii de Medicină Veterinară va avea loc în Capitală, între 13 și 15 mai, orele 10.00 – 18.00, în Campusul „Veterinară – Cotroceni”.

Evenimentul e dedicat sănătăţii şi îngrijirii animalelor de companie, se arată într-un comunicat USAMV, preluat de Agerpres.

antrenament-caine1

Profesionişti din domeniu vor oferi informaţii utile legate de îngrijire, alimentaţie, profilaxie şi patologie, prezentate într-o abordare interactivă.

Evenimentul se înscrie în seria de manifestaţii dedicate aniversării celor 170 de ani ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, prin care se prezintă publicului larg istoria primei şcoli agronomice şi de medicină veterinară din România”, se arată în comunicat.

Jandarmeria Română va susține o demonstraţie-spectacol cu câini şi cai de serviciu, iar iubitorii de animale vor avea ocazia să adopte patrupede care au nevoie de un cămin primitor.

Zilele Facultăţii de Medicină Veterinară aduc în România, pentru studenți, experţi de talie mondială în domeniu: Luis H. Tello şi Sergi Serrano.

Va fi organizată şi o expoziţie cu vânzare, în care se vor putea găsi medicamente şi accesorii pentru îngrijirea animalelor, cărţi de specialitate și produse alimentare direct de la producători. Vor avea loc şi demonstraţii de dresaj canin şi ecvestru.

Nevoile de nutriție ale pisicilor

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe