Newsflash
Știri

Zilele Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” din Iași, ediția a doua

de Dorina Novac - oct. 26 2022
Zilele Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” din Iași, ediția a doua

În perioada 3-5 noiembrie va avea loc Conferința Națională Zilele Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” din Iași, ediția a 2-a, cu titulatura „Medicina între teorie, practică și organizare militară”.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid – online și în sala de conferințe a Cercului Militar Iași (Casa Armatei), Bulevardul Carol I nr. 7.

conferinta nationala

„Pe durata celor 3 zile, vă oferim posibilitatea de a împărtăși, alături de specialiștii din Spitalul Clinic Militar de Urgențe „Dr Iacob Czihac” Iași și invitații lor, informații științifice și experiențe de succes din medicina militară ieșeană și nu numai”, a precizat colonel medic Aurelian-Corneliu Moraru, comandantul Spitalului Clinic de Urgență Militar „Dr. Iacob Czihac” Iași.

Organizatorii evenimentului sunt Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Iacob Czihac” din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iași, Colegiul Psihologilor din România și Asociația Uniunea Dermatologilor Ieșeni.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC/CPR pentru medici, asistenți medicali și psihologi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe