Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ziua Asistenţilor Medicali

Viața Medicală
Marius PETCU vineri, 15 mai 2009
La 12 mai a fost marcată Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali. Aniversarea noastră, a asistenţilor medicali, trebuie să fie motiv de satisfacţie şi de speranţă, într-un an plin de incertitudini. Satisfacţie, pentru că ne-am câştigat un drept fundamental prin recunoaşterea acestei frumoase profesii. Speranţă, pentru că ne dorim o firească apreciere a importanţei noastre în sistemul sanitar, în societatea românească.
 
Din păcate, chiar şi acum, după ani întregi de eforturi pentru consolidarea statutului acestei categorii de profesionişti, mai sunt exponenţi ai corpului medical, ai Administraţiei şi ai Parlamentului care ne privesc cu crispare şi încearcă să ne creeze dificultăţi. Asistenţii medicali vor fi însă uniţi şi puternici în faţa acestor jalnice încercări şi vor promova, în toate împrejurările, valoarea şi credinţa în profesia nobilă pe care o reprezintă! De aceea, mă întorc cu simpatie la noi, colegii mei, şi vă transmit un mesaj cald şi sincer de a merge mai departe pe drumul nostru, pentru a ne împlini misiunea şi pentru a servi profesiunea de credinţă, în care am crezut şi credem în continuare.
 
La mulţi ani frumoşi, în care să putem privi în urmă cu mândrie şi în viitor cu bucuria şi speranţa reuşitei!

Etichete: occaecati minus

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC