Newsflash
Știri

Ziua Asistenţilor Medicali

de Marius PETCU - mai 15 2009
Ziua Asistenţilor Medicali
La 12 mai a fost marcată Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali. Aniversarea noastră, a asistenţilor medicali, trebuie să fie motiv de satisfacţie şi de speranţă, într-un an plin de incertitudini. Satisfacţie, pentru că ne-am câştigat un drept fundamental prin recunoaşterea acestei frumoase profesii. Speranţă, pentru că ne dorim o firească apreciere a importanţei noastre în sistemul sanitar, în societatea românească.
 
Din păcate, chiar şi acum, după ani întregi de eforturi pentru consolidarea statutului acestei categorii de profesionişti, mai sunt exponenţi ai corpului medical, ai Administraţiei şi ai Parlamentului care ne privesc cu crispare şi încearcă să ne creeze dificultăţi. Asistenţii medicali vor fi însă uniţi şi puternici în faţa acestor jalnice încercări şi vor promova, în toate împrejurările, valoarea şi credinţa în profesia nobilă pe care o reprezintă! De aceea, mă întorc cu simpatie la noi, colegii mei, şi vă transmit un mesaj cald şi sincer de a merge mai departe pe drumul nostru, pentru a ne împlini misiunea şi pentru a servi profesiunea de credinţă, în care am crezut şi credem în continuare.
 
La mulţi ani frumoşi, în care să putem privi în urmă cu mândrie şi în viitor cu bucuria şi speranţa reuşitei!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe