Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

ZIUA MEDICULUI PENSIONAR

Întâlnirea programată pentru această sărbătorire va avea loc la 24 octombrie a.c., ora 10, în amfiteatrul mare al Facultăţii de Medicină din Bucureşti. (...)

   Cu acest prilej, va fi depusă o coroană de flori la statuia întemeietorului Facultăţii, dr. Carol Davila, cinstind astfel memoria foştilor mentori şi colegi dispăruţi. Vor lua cuvântul: preşedintele de onoare al Asociaţiei Medicilor Pensionari din România „Sf. Luca“, prof. dr. Vladimir Beliş, precum şi numeroşi invitaţi. Asistenţa va urmări concertul unui cvartet de viori, iar după manifestare, Colegiul Medicilor din Bucureşti oferă un cocktail.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.