Newsflash
REUNIUNI

Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie digestivă - 27-29 iunie

de Redacția Viața Medicală - apr. 18 2024
Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie  și Endoscopie digestivă - 27-29 iunie

Al 43-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie digestiva va avea loc la Cluj-Napoca în intervalul 27-29 iunie.

„Stimați colegi, Dragi prieteni,

Societatea Română de Gastroenterologie are onoarea de a vă invita alături de profesioniștii din domeniul gastroenterologiei, hepatologiei, endoscopiei digestive și a neurogastrologiei la Cel de-Al 43-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă care va avea loc in perioada 27 – 29 iunie 2024, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Manifestare cu o bogată tradiție în lumea medicală – congresul este cunoscut și recunoscut ca fiind un eveniment de pionierat al activității medicale, de cercetare și de inovare în gastroenterologia și hepatologia românească. Întreaga manifestare încurajează colaborarea multidisciplinară și stabilirea relațiilor profesionale bazate pe pasiuni și preocupări comune.

Programul științific o să fie bazat pe viziunea societății de a păstra o strânsă colaborare cu alte societăți științifice, cât și aspirația de a rămâne într-o foarte bună corelație cu ceea ce se întâmplă la nivel internațional. Cele 5 săli de conferință vor oferi spațiul ideal pentru susținerea unor sesiuni dedicate, unde participanții și lectorii să se lanseze în discuții constructive care să contribuie la dezvoltarea profesională și practica medicală a tuturor celor prezenți.

Nu în ultimul rând, atmosfera colegială și dorința de a împărtăși informații de actualitate constituie prilejul ideal pentru a reînnoi legatura dintre practicieni și industrie.

Sperăm să ne revedem în număr cât mai mare la Cluj-Napoca în 2024!

Cu deosebit respect,

Președinte Congres

Prof. Dr. Marcel TANȚĂU”

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul evenimentului

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe