Newsflash
Știri

Peste 50 de jandarmi gorjeni donează sânge

de L. Budin - apr. 22 2024
Peste 50 de jandarmi gorjeni donează sânge

Peste 50 de jandarmi donează sânge în perioada 15-30 aprilie, în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, a anunţat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj.

La Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj, jandarmii din toate structurile unităţii sunt planificaţi în această perioadă pentru a dona sânge, informează Agerpres.

Pe această cale dorim să mulţumim personalului medical pentru amabilitatea şi solicitudinea cu care ne întâmpină la fiecare campanie organizată pentru ajutorarea semenilor. «Donează sânge! Salvează o viaţă!» este o acţiune benefică comunităţii şi celor care au nevoie de sânge, pe care o vom continua împreună”, se arată într-o informare a IJJ Gorj.

Potrivit directoarei Centrului de Transfuzie Sanguină Gorj, Călina Căluţoiu, în primele trei luni ale acestui an, numărul donatorilor a fost de aproximativ 1.900 de persoane, față de circa 1.300 în primul trimestru din 2023. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe