Newsflash
Știri

Snagov: s-a deschis cel mai mare complex rezidențial pentru seniori

de L. Budin - sept. 5 2022
Snagov: s-a deschis cel mai mare complex rezidențial pentru seniori

Complexul Vitalitas a fost proiectat de la zero și construit respectând conceptul „no step”, adică nicio treaptă în circuitul seniorului.

Situat în apropierea pădurii Snagov, complexul a fost gândit să deservească nevoia de siguranță, confort și îngrijire medicală a rezidenților săi, se arată într-un comunicat.

vitalitas1

Se desfășoară pe o suprafața totală de aproximativ cinci hectare, oferind peste 700 de locuri de cazare în camere duble, single sau apartamente, un parc de 20.000 mp cu lac artificial, bază de recuperare cu sală de kinetoterapie, fizioterapie, piscină de aquaterapie, restaurant cu bucătărie proprie, cafenea, salină, salon de frumusețe, farmacie, clinică medicală cu diverse specialități și cabinet de stomatologie.

Rezidenții pot fi independenți, semi-dependenți și dependenți, persoane cu afecțiuni neurodegenerative (Alzheimer, Parkison, demență senilă), dar și seniori care au nevoie de recuperare medicală. Serviciile pot fi de tipul rezidență continuă sau pentru perioade limitate, se precizează în comunicat.

Este pentru prima dată cand se încearcă imbinarea perfectă între un trai bun și îngrijirea medicală de care seniorii noștri au mare nevoie.(...) Misiunea noastră este să demonstrăm că, în mediul potrivit, bătrânețea poate fi demnă, plăcută și activă. (...) Am strâns în jurul rezidentului nostru o echipă profesionistă provenită din sistemul medical, astfel încât să oferim fiecărui rezident grijă, respect, profesionalism, empatie”, a declarat Iulian Pleșcan, CEO Vitalitas.

Slănic: proiect dedicat întâlnirii medicilor cu pacienţii cu boli rare

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe