Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Activităţi de familie în Băneasa

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 13 mai 2022

Sute de părinţi și copii s-au bucurat de activităţi special create pentru ei, în perioada 6-8 mai, în cadrul Zilelor Comunităţii Băneasa, organizate de societatea civilă din zonă, în parteneriat cu Institutul Bahá,í de formare și dezvoltare comunitară.

WhatsApp Image 2022-05-11 at 12.28.44

Timp de trei zile, pe strada Gârlei din zona Băneasa au fost organizate concerte și discuţii în grupuri mari și mici. Vineri seară a avut loc un concert susţinut de Ovidiu Lipan Ţăndărică și Fanfara Zece Prăjini, urmat de o sesiune de muzică și dans în aer liber.

În cele trei zile ale evenimentului, adulţii au putut participa la ateliere cu teme precum „Rolul educaţiei și al institutului de formare” sau „Contribuind la transformarea socială”. Concomitent cu acestea au fost organizate și ateliere pentru copii (5-11 ani) și juniori (12-15 ani). Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, și Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din București, au luat și ei parte la manifestaţie.

Zilele Comunităţii fac parte dintr-o serie de conferinţe și evenimente globale lansate de membrii Credinţei Bahá,í în peste 1.000 de cartiere din toată lumea. Scopul acestora este să creeze punţi între prieteni și vecini care își doresc să crească spiritual și material, în timp ce contribuie la îmbunătăţirea comunităţii lor.

Etichete: Zilele Comunitatii Baneasa Baha'i

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.