Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cadre medicale de la Spitalul Municipal Toplița, infectate cu SARS-CoV-2

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 28 iulie 2020, ora 11:49

La Spitalul Municipal Topliţa au fost depistate noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2, dintre care 13 cazuri sunt în rândul cadrelor medicale.

Potrivit AGERPRES, care citează un comunicat de presă al Spitalului Municipal Topliţa, în ultimele două zile, în urma testării RT-PCR realizată la nivelul unităţii, au fost identificate 17 cazuri noi de infecţie cu SARS-CoV-2.

cadre medicale toplita cu covid-19

Dintre acestea, 13 cazuri sunt depistate în rândul salariaţilor spitalului, doi sunt pacienţi internaţi la secţia chirurgie generală şi doi sunt pacienţi prezentaţi la camera de gardă.

„Menţionăm că trei dintre pacienţii depistaţi pozitiv vor fi transferaţi la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc şi un pacient va fi transferat la Spitalul Municipal Gheorgheni”, au precizat reprezentanţii Spitalului Municipal Topliţa.

Activitatea în secțiile de chirurgie şi ATI, precum şi în ambulatoriile de medicină internă şi chirurgie generală a fost suspendată momentan.

comunicat toplita

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: cadre medicale infectate cadre medicale COVID-19 pacienti cu COVID-19 detectare covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.