Newsflash
Știri

O fetiță din Odesa primește în dar o vioară, în locul celei uitate acasă

de L. Budin - mar. 4 2022
O fetiță din Odesa primește în dar o vioară, în locul celei uitate acasă

Iulia, 16 ani, membră a Ansamblului Folcloric „Dor Basarabean” din satul românesc Erdec-Burnu din Ismail, regiunea Odesa, și-a uitat vioara acasă, în graba refugiului către Isaccea, peste Dunăre.

În urma apelului lui Anatol Popescu - cofondator al Asociației Basarabia a românilor din Odesa și coordonator al Ansamblului Dor Basarabean - , membrii Sindicatului Liber și Independent al Casei de Cultură a Studenților din București au achiziționat o vioară nouă, din Constanța.

iulia-odesa

 

Cu nerăbdare și cu sufletul la gură, așteptăm zile de pace, și pe Iulia să ne cânte și să ne încânte cu «Odă bucuriei». Fie ca glasul viorii să astupe pentru totdeauna bubuitul tunului!”, arată reprezentanții Sindicatului bucureștean.

Acțiunea a fost derulată de Sindicatul Liber şi Independent al Salariaţilor din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti și de Cercetașii României – Centrul Sf. Nicolae, cu sprijinul comunității RePatriot și Asociația 21 DECEMBRIE. 

Artiști ruși celebri care refuză să condamne războiul lui Putin

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe