Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Sănătatea – o prioritate?

Viața Medicală
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII vineri, 5 noiembrie 2010

    Dl Cseke Attila, ministrul sănătăţii, propune un program operaţional dedicat Sănătăţii, în cadrul căruia MS să poată gestiona fonduri structurale în calitate de autoritate de management. Domeniul Sănătăţii nu a fost inclus între priorităţile Planului Naţional de Dezvoltare şi al Cadrului Naţional Strategic de Referinţă pentru perioada 2007–2013. „Ar fi un succes al României dacă am reuşi includerea domeniului Sănătăţii între priorităţi pentru următoarea perspectivă financiară 2014–2020“, a declarat ministrul. Până atunci, MS încurajează autorităţile locale şi judeţene să depună proiecte de reabilitare şi echipare a infrastructurii spitaliceşti în cadrul programelor gestionate de celelalte ministere. Până în prezent, MS a dat aviz favorabil pentru 118 din proiectele depuse, în valoare cumulativă de aproximativ 394 de milioane de euro.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.