Newsflash
Advertorial

Tu ce soluție software folosești în instituția medicală în care profesezi?

de - apr. 30 2024
Tu ce soluție software folosești în instituția medicală în care profesezi?

DEA Medicine tocmai a lansat soluția all-in-one pentru spitale și clinici din România!

De la module esențiale, precum gestionarea automatizată a programărilor și internărilor, și până la module complexe, precum instrumentele de monitorizare pre- și postoperatorie a pacientului, ori sistemul AI de alertare bazat pe semne vitale, DEA Medicine cuprinde toate modulele necesare transformării furnizorilor de asistență medicală în ,,Spitale Digitale”.

            Compania își propune să rezolve lipsa de comunicare dintre furnizorii de asistență medicală din România, oferindu-le acestora acces la funcționalități inovatoare. Prin intermediul lor, medicii din spitale diferite pot actualiza facil dosarul medical al pacienților și pot forma rapid o echipă multidisciplinară, acolo unde este cazul. În acest fel, nu mai trebuie să cauți informații medicale rătăcite ori să te lupți cu sistemele care nu comunică între ele. Realitatea este că mai mult de 20% din furnizorii de asistență medicală nu au folosit niciodată un dosar medical digital până acum.

            În plus, pacienții tăi pot avea parte de aceleași beneficii, pentru că soluția DEA Medicine îți oferă posibilitatea să le dai acces la o aplicație mobilă unde au acces mult mai ușor la dosarul lor medical, dar și la serviciile tale, transformându-i în pacienți încântați! O proporție de 60% dintre pacienți întrerup tratamentul din cauza lipsei de comunicare pe termen lung cu medicul curant, iar prin soluția noastră contribuim la rezolvarea acestei probleme.

            Dacă și tu vrei să faci parte din transformarea digitală a clinicilor și spitalelor, contactează echipa DEA Medicine la adresa de email support@deamedicine.com. Doar scrie ,,Sunt interesat/ă de soluție”. Lasă și un număr de telefon și te contactăm în una-trei zile lucrătoare. 

Alte apariții ale DEA Medicine: 

https://www.viata-medicala.ro/solu-ie-pentru-spitalele-viitorului-35201

https://www.viata-medicala.ro/start-upuri-la-start-interviu-cu-teofana-ulman-freshblood-healthtech-35991

Acest proiect a fost cofinanțat prin programul SME’s Growth Romania, parte din EEA & Norway Grants in Romania.

Titlu proiect: AI DRIVEN POSTOPERATIVE MONITORING TOOL 

2022/347140

Beneficiar: SILOSI Medical Tech S.R.L.

Partener: OSINT Analytics

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe