Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMF „Iuliu Hațieganu”, inclusă în QS World University Rankings by Subject 2024

de Magdalena Tănăsescu - apr. 11 2024
UMF „Iuliu Hațieganu”, inclusă în QS World University Rankings by Subject 2024

În prezent, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca este singura universitate de profil din România inclusă în clasamentul internațional QS World University Rankings by Subject 2024.

Potrivit rankingului publicat pe 10 aprilie a.c., universitatea din vestul țării figurează pentru prima dată în ramura de știință Life sciences & Medicine, în intervalul #501-550. 

„De asemenea, la fel ca anul trecut, UMF «Iuliu Hațieganu» este clasată în domeniile Medicină și Farmacie și Farmacologie, în intervalul #301-350. Această performanță este dată în mod deosebit de punctajele obținute pentru activitatea de cercetare, înregistrându-se scoruri ridicate pentru indicele Hirsch și numărul de citări”, se menționează într-un comunicat al instituției de învățământ.

Clasamentul QS World University Rankings by Subject 2024 poate fi consultat aici: https://www.topuniversities.com/subject-rankings

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe