Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Picnicuri muzicale și sesiuni de poezie și lectură, la Grădina Botanică

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 3 iunie 2021, ora 11:33

Publicul este așteptat la degustări gourmet însoțite de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative & indie și sesiuni de poezie și lectură pe toată durata verii, la Grădina Botanică din Capitală.

Weekend Sessions pornește în această vară în Gradina Botanică seria de picnicuri muzicale destinate socializării cu scop cultural. 

În perioada 19 iunie – 19 septembrie, însumând șapte weekenduri, Weekend Sessions Botanica va aduce laolaltă producători locali din platforma roditorfoodmarket.ro și sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, precum și sesiuni de poezie și lectură într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București. 

Weekend Sessions Botanica își propune să creeze un moment care să ridice spiritul tuturor celor care au dus dorul evenimentelor muzicale și culturale în timpul pandemiei și să le ofere ocazia socializării în condiții de siguranță, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Spațiu alternativ de întâlnire

Aproape 5.000 de metri pătrați din Gradina Botanica vor fi transformați într-un spațiu alternativ de întâlnire, cu două scene speciale pentru muzică și alte patru zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet, de la ora 16.00 la ora 21.00.

Concerte în iarbă

În primul weekend sunt programate concerte în iarbă cu We singing colors (19 iunie), Aida și Noi (20 iunie), Paul Ballo & Adam Popa (20 iunie), Alma Nicole (19 iunie), Raisa Mihai (19&20 iunie) și sesiuni de poezie cu Svetlana Cârstean și tineri actori pe 19&20 iunie, timp de o oră de la 19.30.

Biletele se pot cumpăra de pe eventbook, fiecare bilet este valabil o singură zi și pentru o singură persoană: bilet acces general – 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei acces la Grădina Botanică).

Degustări și produse locale

Publicul este invitat să vină cu pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția platformei roditorfoodmarket.ro. O zonă gourmet va fi dedicata produselor locale, dulciurilor artizanale, degustărilor de vinuri sau decorațiunilor făcute cu pasiune.

„Weekend Sessions Botanica pune accent pe selectarea și susținerea noului val de producători și antreprenori locali, atenți la designul produselor și la experiența pe care o oferă clienților. Cu misiunea de promova mai mulți artiști independenți și producători locali, Weekend Sessions Botanica va avea o frecvență de două weekenduri în fiecare lună, iar la fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de persoane pe zi”, spun organizatorii în același comunicat.

Calendarul verii are următoarele următoarele weekenduri rezervate pentru Weekend Sessions Botanica:

 • 19-20 iunie,
 • 26-27 iunie,
 • 3-4 iulie,
 • 28-29 august,
 • 4-5 septembrie,
 • 11-12 septembrie, 
 • 18-19 septembrie. 

AFIS

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
 • Tipărit + digital – 249 de lei
 • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
 • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
 • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
 • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
 • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.