Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cros caritabil pentru pacienţii cu epilepsie

Viața Medicală
Dr. Cornelia PARASCHIV vineri, 26 octombrie 2018
Duminică, în Parcul Herăstrău din București, are loc crosul caritabil „Epilepsy Challenge”, aflat la a zecea ediţie. Evenimentul, organizat de Asociaţia Cluburilor Lions, are ca scop sprijinirea extinderii Reţelei de telemedicină în epilepsie din România. Crosul este ultimul din seria de zece evenimente similare desfășurate deja în lunile mai și iunie, în Timișoara, Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Bacău, Sibiu, Târgu Mureș, Craiova, Cluj-Napoca. Dezvoltat în anul 2016 de medicul neurolog clujean Bogdan Florea, proiectul oferă pacienţilor aflaţi la distanţă de marile centre universitare șansa de a avea acces la un diagnostic corect și rapid, la monitorizarea și tratarea epilepsiei, cât mai aproape de locul de rezidenţă. Până în prezent, reţeaua a ajuns la șapte Centre de Epilepsie și Monitorizare EEG, ultimul dintre acestea fiind inaugurat recent în Timișoara. Potrivit statisticilor, în România sunt circa 400.000 de pacienţi cu epilepsie. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.