Newsflash
Știri

Spitalul Militar Central organizează o nouă ediție a Conferinței anuale

de L. Budin - sept. 13 2021
Spitalul Militar Central organizează o nouă ediție a Conferinței anuale

Suita de manifestări ştiinţifice, care are loc între 13 și 15 septembrie, se derulează sub patronajul ministrului Apărării Naţionale, în contextul aniversării a 190 de ani de existență a unității.

Pe 13 septembrie, la Sala de marmură a Cercului Militar Naţional are loc ceremonia de deschidere a lucrărilor celei de-a X-a ediţii a Conferinţei Naţionale a Spitalului Militar Central, se arată într-un comunicat.

spit_militar

Este organizată de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Asociaţia Cadrelor Medicale din SUUMC, Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Militari din România şi Revista de Medicină Militară.

La ceremonia de deschidere vor participa reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, ai Guvernului României, ai instituţiilor şi autorităţilor publice centrale, precum şi membri marcanţi ai mediului academic din România.

În acest cadru festiv, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” îşi va onora creatorii de şcoală şi formatorii de generaţii prin conferirea Premiilor Medicinei Militare din România, respectiv, Premiul General Dr. Carol Davila pentru contribuția de excelență în medicina militară, Premiul General Profesor dr. Zaharia Petrescu, pentru întreaga activitate în domeniul specialități medicale şi Premiul General Profesor dr. Athanase Demosthen, pentru întreaga activitate în domeniul specialități chirurgicale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe