Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul Militar Central organizează o nouă ediție a Conferinței anuale

Viața Medicală
L. Budin luni, 13 septembrie 2021, ora 13:09

Suita de manifestări ştiinţifice, care are loc între 13 și 15 septembrie, se derulează sub patronajul ministrului Apărării Naţionale, în contextul aniversării a 190 de ani de existență a unității.

Pe 13 septembrie, la Sala de marmură a Cercului Militar Naţional are loc ceremonia de deschidere a lucrărilor celei de-a X-a ediţii a Conferinţei Naţionale a Spitalului Militar Central, se arată într-un comunicat.

spit_militar

Este organizată de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Asociaţia Cadrelor Medicale din SUUMC, Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Militari din România şi Revista de Medicină Militară.

La ceremonia de deschidere vor participa reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, ai Guvernului României, ai instituţiilor şi autorităţilor publice centrale, precum şi membri marcanţi ai mediului academic din România.

În acest cadru festiv, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” îşi va onora creatorii de şcoală şi formatorii de generaţii prin conferirea Premiilor Medicinei Militare din România, respectiv, Premiul General Dr. Carol Davila pentru contribuția de excelență în medicina militară, Premiul General Profesor dr. Zaharia Petrescu, pentru întreaga activitate în domeniul specialități medicale şi Premiul General Profesor dr. Athanase Demosthen, pentru întreaga activitate în domeniul specialități chirurgicale.

Etichete: spitalul militar central aniversare umf craiova conferinta nationala

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.