Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

COMUNICARE SIMPLĂ ŞI DIRECTĂ

Viața Medicală
Dr. Al. TRIFAN vineri, 19 februarie 2010

    Condiţiile editoriale în care a apărut numărul 3, decembrie 2009/ianuarie 2010 al revistei MEDICA ACADEMICA ne îndreptăţesc să credem că observaţiile noastre făcute la apariţia primului număr au fost luate în considerare. Dna Ioana Georgescu, redactorul-şef al publicaţiei, scrie editorialul intitulat Tehnologia de vârf sprijinită pe tehnica comunicării, bine ancorat în medicina hi-tech. Dl prof. dr. Radu Deac ne vorbeşte în interviul intitulat Institutele specializate scad incidenţa bolilor cardiovasculare despre ultimele provocări în transplantologia cardiacă ce vizează menţinerea inimii pe durata transferului de la donator la receptor. (...)

Întrebările puse de redactorul-şef prilejuiesc răspunsuri ce dezvăluie activitatea în acest „imperiu“ al reparării inimii, unde dl prof. dr. Radu Deac a reuşit să creeze o autentică Şcoală. Cu acelaşi profesionalism, dna Ioana Georgescu realizează un interviu – de data aceasta mai redus ca dimensiuni – oferit de dl prof. dr. Ovidiu Băjenaru pe tema: Influenţa bolilor vasculare cerebrale asupra apariţiei bolii Alzheimer. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.