Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

La concurenţa dintre două galaxii: Johannes Gutenberg şi Bill Gates…

Viața Medicală
Prof. dr. Dan MISCHIANU vineri, 22 octombrie 2010

   Încerc, de la bun început, o comparaţie poate forţată, cu speranţa să nu mă înşel: între „Compendiul de patologie urologică“, Editura Copertex SRL, 1997 şi CHIRURGIA ENDOSCOPICĂ A APARATULUI URINAR INFERIOR“, Editura Universitară „Carol Davila“, 2010 ale aceluiaşi autor – prof. dr. Petrişor Geavlete, pare să fie prin concepţie, structurare, calitatea tipăriturii, palpé-ul foii veline şi claritatea de cristal a imaginii endoscopice exact diferenţa dintre cele două „galaxii“ de care amintesc mai sus. (...)

Nu mă sfiesc să afirm şi faptul că Editura Universitară „Carol Davila“ este, cu siguranţă, în acest moment, prin consistenţă, performanţă şi calitate, liderul zonal de necontestat al producţiei de carte medicală. Trebuie remarcată, de asemenea, şi consecvenţa demnă de un cronometru cu care (exact din doi în doi ani!), colectivul condus de profesorul Petrişor Geavlete ne încântă privirea şi ne bucură plăcerea intelectului (am în vedere şi anterioarele cărţii: „Atlas of Endourology – images and techniques“, 2006 şi „Ureteroscopia“, 2008, apărute la aceeaşi editură). (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.