Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Medici-scriitori la microfon

Viața Medicală
Dr. Constantin BOGDAN vineri, 20 noiembrie 2009

- Confratele ieşean, doctorul Mihai Cosma a îmbrăţişat umorul ca gen în creaţia sa, dovedindu-se un talentat autor de epigrame. Recent, unele din epigramele sale au fost prezentate la Radio România „Actualităţi“, în emisiunile lui George Enache. Mihai Cosma este prezent în mai multe culegeri de gen, alături de cei mai talentaţi epigramişti, printre aceştia aflându-se şi medici. (...)

- Distinsul coleg Nicolae Dărămuş, membru SMSPR, personalitate creativă multivalentă – prozator, muzician, artist fotograf (membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România) este şi un reputat şi respectat militant pentru sănătatea mediului înconjurător. Nota prezentă ne-a fost prilejuită de ecoul unui amplu interviu acordat Radio România „Actualităţi“ pe temeecologice când s-a referit, între altele, şi la dezbaterile care au avut loc în această vară la Sibiu, cu ocazia unei reuniuni internaţionale de profil, la care a participat activ ca invitat. Ascultătorii au putut reţine autoritatea în domeniu, competenţa, ideile pertinente, pasiunea angajării într-un domeniu vital al realităţii sociale contemporane.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.