Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O REVISTĂ ÎN AL 15-LEA AN DE LA APARIŢIE

     Revista ACTA NEUROLOGICA TRANSILVANIAE, nr. 3–4/2009, apărută de curând la Editura Risoprint din Cluj-Napoca, prezintă noi teme de actualitate din patologia neurologică şi anume: „Mecanisme fiziopatologice în bolile neurologice: excitotoxicitatea, inflamaţia şi procesele apoptosis-like“, „Multiple leziuni de tip IL în zonă de graniţă“, „Aportul ecografiei Doppler a vaselor retrobulbare în diagnosticul fistulelor carotido-cavernoase cu flux lent“, „Trombozele venelor emisare – prezentare de caz“, „A simultaneous bilateral ischemic lesion in a patient with triparesis due to a circle of Willis malformation“, „Istoricul afaziei motorii“, „Obiectivele programului kinetoterapeutic în parkinsonismul primar“, „Prognosticul pacientului cu stroke“ şi „Despre savantul Gheorghe Marinescu şi genialul poet Mihai Eminescu“. (...)

   Această revistă ajunsă în al 15-lea an de la apariţie se bucură de o frumoasă apreciere din partea specialiştilor neurologi, dar interesează şi medicii rezidenţi din specialităţile Neurologie, Psihiatrie, Neurochirurgie, Medicină internă, ca şi medicii de familie sau de Medicină generală, prin temele de actualitate pe care le prezintă, având un spectru larg şi de mare interes. Multe dintre aceste lucrări reprezintă capitole din tezele de doctorat susţinute sau în curs de finalizare.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.