Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Teatru în lectură

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 12 octombrie 2018
    La Muzeul Literaturii Române a avut loc, marți, 9 octombrie, lectura piesei „Lupta pentru avere”, de Candid Stoica. Și-au dat concursul actorii Raluca Aprodu, Anda Caropol, Petronela Purima, Radu Zetu, Petrică Moraru, Jeanine Stavarache, Doina Ghițescu. Printre personalitățile care au participat la manifestația culturală se numără: Dinu Grigorescu, C. Turturică, Marilena Dumitrescu, Genoveva Preda, general maior Kuki Boreslavski și prof. dr. Radu Iftimovici. Lectura piesei a marcat reluarea activității Cenaclului dramaturgilor Dragon 2, înființat în anul 2015, de un grup de dramaturgi pasionați: Dinu Grigorescu, C. Turturică, Puşi și Denis Dinulescu, Marilena Dumitrescu și Candid Stoica. Scopul acestuia este promovarea valorilor dramaturgiei românești mai puțin cunoscute sau promovate de teatrele profesioniste. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC