Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Donald Trump și soția sa, Melania Trump, confirmați cu COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 2 octombrie 2020, ora 10:09

Preşedintele SUA, Donald Trump și soția sa, Melania Trump, au fost confirmați cu noul coronavirus.

Donald Trump s-a testat după ce o colaboratoare a sa a fost depistată cu COVID-19.

donald trump
Sursă imagine: theguardian.com

 

„În seara aceasta, Prima Doamnă şi eu însumi am fost testaţi pozitiv la COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și de recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Preşedintele american a anunţat, joi seara, că intră în carantină împreună cu soţia sa și că așteaptă rezultatele testului COVID-19.

Potrivit Agerpres, Trump afirmase la canalul Fox News că şi-a făcut un test pentru COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate, consiliera sa Hope Hicks.

„Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden. De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie”, scrie sursa citată.

Medicul Casei Albe, Dr. Sean Conley, a anunţat la rândul său, într-un comunicat dat publicităţii de executivul american, că Donald Trump şi Prima Doamnă au fost testaţi pozitiv la COVID-19, dar „ambii se simt bine”, informează Agerpres.

Acesta a precizat că se aşteaptă ca preşedintele să continue să-şi exercite funcţiile „fără perturbări” şi că va rămâne la Casa Albă în timpul „convalescenţei sale”.

Etichete: Donald Trump COVID-19 testare covid-19 Casa Albă

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.