Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Un avion spre Londra s-a întors din drum pentru că un pasager nu purta mască

Viața Medicală
L. Budin vineri, 21 ianuarie 2022, ora 16:00

Un avion al companiei American Airlines care zbura de la Miami spre Londra a făcut drum întors joi la jumătatea distanţei, pentru că o persoană a refuzat să poarte mască.

Boeingul 777, care transporta 129 de pasageri şi 14 membri ai echipajului, a fost întâmpinat la întoarcerea în Florida de poliţia din Miami, a arătat compania aeriană într-un comunicat preluat de AFP și Agerpres.

avion-zbor

Zborul 38 al American Airlines care făcea legătura între Miami şi Londra s-a întors la Miami din cauza unui client perturbator, care a refuzat să respecte cerinţa federală de a purta mască”, a detaliat American Airlines.

De îndată ce avionul a revenit pe aeroport, călătoarea de sex feminin a fost escortată afară, fără incidente, a indicat un responsabil al poliţiei.

American Airlines a precizat că pasagera implicată în incident a fost trecută pe „lista internă de refuz” a companiei, „în aşteptarea unei anchete mai aprofundate”.

Autoritatea de reglementare a aviaţiei civile din SUA (FAA) a declarat în ianuarie 2021 o politică de toleranţă zero pentru pasagerii care refuză să poarte mască.

De atunci, echipajele companiilor aeriene s-au confruntat cu un număr mare de cazuri de violenţă verbală sau vătămare fizică, din partea celor care refuză să respecte această obligaţie.

Etichete: compania american airlines avion intors din drum pasager fara masca toleranta zero

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.