Newsflash

Grădina: ierburi și flori

de Prof. dr. Mircea CINTEZĂ - aug. 9 2016
Grădina: ierburi și flori
     E vară iar! Ierburi cu flori uitate ne-au invadat grădina.
     M-am certat cu domnul care are, în felul lui, grijă de grădina noastră. E distins, vorbește nemțește și ne îndeamnă să facem în grădină totul „așa cum se face“. L-am înfruntat totuși și i-am spus că nu vreau gazon, ci pajiște. Aici a cedat și m-a lăsat în plata Domnului. Plata Domnului a fost mai mult decât abundentă anul acesta. În restul grădinii nu a cedat și avem multe colțuri și ronduri „cum trebuie“. Corecte și foarte frumoase. Dar pe mine tot uitatele ierburi modeste cu flori mă atrag mai mult.
      Pozele încearcă să redea ceva din atmosfera unei dimineți liniștite de duminică, în care copiii, ca în fiecare zi de vacanță, au pornit la explorarea lumii de iarbă, de flori de câmp, a insectelor. Aceasta este adevărata răsplata a „plății Domnului“.
 
 
Albumul cu clipe este rubrica membrilor şi simpatizanţilor ARFOMED  - Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesaţi de această artă şi de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro
 
 
 
Trifoi şi floricele
O gâză în iarbă
Trăistuţe galbene şi o minge din plasticul cel mai bun
Cicoare şi mărar sălbatic
O garofiţă



 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe