Newsflash

Iarna în fotografie

de Dr. Trestian GĂVĂNESCU - ian. 22 2016
Iarna în fotografie

     Gerul înnobilează imaginea fotografică, dar efortul fotografului este mult mai mare. La minus 15–20 de grade uneori simți că îți paralizează și voința. Degetele îți înțepenesc și aparatul nu te mai ascultă. Dacă vorbim de fotografia din zona alpină, constatăm că dimensiunile se comprimă, culorile sunt mult mai vii, pentru că atmosfera este mult mai clară. Cerul devine albastru închis, bleumarin, iar soarele îți face tot felul de surprize (tehnic vorbind, efecte). Sunt un mare iubitor de natură și consider că iarna este un izvor nesecat de inspirație pentru fotograf.

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro
 


Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe