Newsflash
Știri

Angiograf de artere periferice, la Spitalul Judeţean din Arad

de Dorina Novac - dec. 16 2021
Angiograf de artere periferice, la Spitalul Judeţean din Arad

Un angiograf de artere periferice, în valoare de 800.000 de euro, a ajuns, miercuri, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au precizat că este vorba despre un al doilea angiograf, ce va fi funcțional în spital, completând aparatura Laboratorului de Cardiologie Intervențională.

angiograf
Sursă imagine: Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad // Facebook

„Aparatul va fi de un real folos pentru diagnosticarea și tratarea pacienților cu afecțiuni medicale specifice”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a spitalului.

Angiograful, achiziționat de către Consiliul Județean Arad, prin fonduri europene nerambursabile, va fi folosit pentru pacienții care se prezintă la spital pentru consultații sau intervenții în regim de ambulatoriu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe