Newsflash
Știri

De la Ministerul Sănătăţii

de - apr. 18 2013
De la Ministerul Sănătăţii

Scheme alternative

Comisia de Oncologie a MS a pus la dispoziţia specialiştilor scheme alternative de tratament pentru medicamentele oncologice monitorizate. Spitalele se pot aproviziona oricând de la distribuitorii care comercializează aceste produse, astfel încât pacienţii să aibă acces la tratamentele necesare. MS a transmis materialul elaborat de Comisia de Oncologie tuturor DSP-urilor şi caselor de asigurări de sănătate, pentru a-l trimite structurilor sanitare în care se efectuează tratament oncologic.

Întâlnire cu sindicatele

Eugen Nicolăescu, ministrul sănătăţii, şi Francisk Iulian Chiriac, secretar de stat în MS, s-au întâlnit pentru discuţii cu Dan Anghel, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din CNAS-CJAS, şi Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical, la care federaţia este afiliată. S-a convenit ca, începând de luna aceasta, reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din CNAS-CJAS să participe la întâlnirile comisiei de dialog social din cadrul MS, privind reorganizarea sistemului sanitar.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe