Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

De la Ministerul Sănătăţii

O nouă tranşă antitetanos

Reprezentanţii MS anunţă că există stocuri de vaccin antitetanos, la direcţiile de sănătate publică, dar şi în spitale. Compania de stat Unifarm a achiziţionat recent o nouă tranşă de 60.000 de doze de vaccin antitetanos, urmând ca în următoarele săptămâni să fie asigurate cantităţile necesare pentru anul în curs. Vaccinul antitetanos este importat în România din anul 2010, de când nu a mai fost produs de Institutul Cantacuzino.

Calendarul antipneumococic

Ministrul Sănătăţii şi reprezentanţii Coaliţiei pentru o Nouă Prevenţie 2013 vor realiza un calendar de acţiuni pentru introducerea vaccinului pneumococic în Programul naţional de imunizare. Iniţiativa urmăreşte o mai bună informare şi conştientizare a populaţiei în ceea ce priveşte beneficiul vaccinării pneumococice la copii.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.