Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Două spitale din Ploiești, dotate cu paturi noi

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 12 mai 2021, ora 13:41

Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal Schuller din Ploiești vor fi dotate cu 20 de paturi noi, câte 10 pentru fiecare unitate medicală.

Cele două unități sanitare din Ploiești, Spitalul de Pediatrie și Spitalul Municipal Schuller, vor primi câte 10 paturi noi datorită unei donații din partea Asociației Volunteer for Life. 

Spital Ploiesti
Sursă imagine: Primăria Ploiești

Potrivit reprezentanților Primăriei Ploiești, plaforma de pat conţine patru piese uşor de curăţat; mişcări de înălţime, trendelenburg, trendelenburg invers, cap şi picior a unui motor electric; platforme – partea superioară cap şi partea inferioară picior cu sistem de alunecare automata, indicaţia unghiului pentru spate montat pe şina capului; indicaţie unghi ansamblată pe şina de picioare care prezintă trendelenburg şi revers trendelenburg; sistem de plăci uşor demontabil şi instabil conceput din plastic PE igienic.

De asemeena, conține roţi de protecţie din plastic cu rezistenţă la şocuri; componente metalice vopsite cu pulbere electrostatică anticorozivă după ce au fost tratate cu fosfat, dimensiune externă 102x219 cm, lăţime şine laterale exterioare 99 cm; platformă saltea 89x195 cm, extensie pat +27 cm, dimensiunea saltelei 85x194x12 cm .

„Paturile respective vor fi puse la dispoziția celor două spitale ploieștene în scurt timp și vor aduce un plus de confort în activitatea celor două unități medicale. Sănătatea este un domeniu important la nivelul fiecărei comunități locale, mai ales în contextul pandemic actual (...),” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.

Etichete: paturi noi spital de pediatrie Spitalul Municipal Schuller

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.