Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Între tradiţie şi inovaţie

Viața Medicală
Dr. Mihail CĂLIN vineri, 24 iunie 2011

   La 21 iunie a.c, KaVo Dental Gmbh, reputat producător de echipamente stomatologice, şi-a anunţat prezenţa pe piaţa romanească de profil. De-a lungul unei istorii centenare, compania germană şi-a legat numele de unele din marile progrese ale tehnologiei stomatologice, precum prima piesă de mană sterilizabilă, primul scaun stomatologic care permite tratarea pacienţilor in poziţie orizontală – marcand inceputul erei ergonomice in practica dentară –, integrarea fibrelor optice in turbină sau primul laser dentar. (...)

   La 21 iunie a.c, KaVo Dental Gmbh, reputat producător de echipamente stomatologice, şi-a anunţat prezenţa pe piaţa romanească de profil. De-a lungul unei istorii centenare, compania germană şi-a legat numele de unele din marile progrese ale tehnologiei stomatologice, precum prima piesă de mană sterilizabilă, primul scaun stomatologic care permite tratarea pacienţilor in poziţie orizontală – marcand inceputul erei ergonomice in practica dentară –, integrarea fibrelor optice in turbină sau primul laser dentar.
   KaVo devine astfel primul producător de echipamente stomatologice prezent direct in Romania, priorităţile enunţate de dna dr. Cristina Drăguşanu, country managerul companiei, fiind oferirea de produse accesibile, dezvoltarea echipei proprii de promovare, furnizarea unor servicii complete şi prompte de distribuţie şi service şi implementarea unor programe dedicate comunităţii specialiştilor din domeniul stomatologiei.
   Cu o tradiţie in inovaţie concretizată in peste 2.200 de brevete şi modele de utilitate, compania deţine un portofoliu extins, cuprinzand turbine şi piese de mană, produse pentru profilaxie şi de laborator, produse CAD/CAM, unituri dentare (inclusiv modelul cel mai bine vandut pe plan mondial), lasere dentare cu multiple aplicaţii, microscoape (printre care şi singurul model care poate fi purtat pe cap, oferind medicului mai multă libertate de mişcare), imagistică. La acestea se adaugă produsele destinate educaţiei studenţilor din universităţile de medicină dentară, precum simulatoarele ce reproduc în totalitate condiţiile din cabinet.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.