Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Miniștrii Sănătății din UE: serviciu specializat pentru situații de urgență

Viața Medicală
L. Budin luni, 6 decembrie 2021, ora 15:38

Miniștrii Sănătății, inclusiv Alexandru Rafila, vor discuta despre înființarea, la nivelul EC, a unui serviciu specializat în asigurarea pregătirii situațiilor de urgență din domeniul sănătății.

Prof. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, va participa la Reuniunea miniștrilor Sănătății din Uniunea Europeană – EPSCO, care se va desfășura pe data de 7 decembrie 2021, la Bruxelles, se arată într-un comunicat.

rafila

Pe agenda miniștrilor Sănătății din spațiul european se află subiecte de interes pentru contextul epidemiologic actual, precum coordonarea măsurilor ce trebuie luate în vederea detectării și a controlului răspândirii noii variante Omicron a SARS-CoV-2 și achiziționarea, prin procedură comună la nivel UE, a terapiilor COVID-19.

Miniștrii Sănătății din Uniunea Europeană vor mai susține un schimb de opinii privind necesitatea înființării, la nivelul Comisiei Europene, a unui serviciu specializat în asigurarea pregătirii situațiilor de urgență care apar în domeniul sănătății.

Etichete: ministru alexandru rafila reuniunea ministrilor sanatatii din ue infiintare serviciu pregatire situatii de urgenta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC