Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministrul Sănătății: 80% din managementele spitalelor nu corespund

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 9 septembrie 2020, ora 12:03

Prezent ieri la o dezbatere pe teme din domeniul sănătății, ministrul Nelu Tătaru a declarat că 80% din managementul spitalelor nu corespunde.

Acesta a mai spus că speră ca în mai puțin de un an să poată fi prezentată Parlamentului o lege a reformei în sănătate.

Tataru

„Repetam de multe ori în primele luni de pandemie că 80% din managementele spitalelor nu corespund, menţin aceeaşi opinie şi o adaptez şi Bucureştiului. Cred că o patologie, o pandemie, un moment destul de greu, medical vorbind, dar trebuie să ne schimbe şi o optică”, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, potrivit AGERPRES.

Ministrul a subliniat în același context că: „Speranţa este ca în opt-zece luni să putem prezenta Parlamentului o lege a reformei în sănătate”.

Etichete: Nelu Tătaru nelu tataru ministrul Sănătății ministrul sanatatii reforma in sanatate modificari legea sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.